середу, 7 вересня 2011 р.

Золота каша: гарбуз - осінній туз

А Ви смакували цьогоріч гарбузовою кашею? Доброю, золотою... як осінь
Смачний гарбуз почистити, нарізати невеликими шматочками, скласти в глиняний горщик, налити трішки холодної води і поставити варитися.
Тим часом промите пшоно розім’яти в глиняній макітрі, розвести молоком. Коли закипить, юшку злити, розтерти, додати пшоно, масло, дрібку солі .і цукру, скільки захочеться. Добре розмішати, поставити в піч до обіду. Смачно!!!!!!
Рецепт взято з праці В.Щ. "Пища и питье крестьян-малороссов, с некоторыми относящимися сюда обычаями, поверьями и приметами" 1899. 



Немає коментарів:

Дописати коментар