ЖАЙВОРОНКИ від етногині Олени Щербань
В рамках авторського проекту «Музейне
сподвижництво Миколи Федоровича Сумцова: наслідуємо і продовжуємо» Олени Щербань (на той час я працювала старшим науковим співробітником науково-експозиційного відділу І), проводжу Лекцію-діалог «Традиції слобожанського тістотворення: обрядові і повсякденні вироби з тіста" 15 березня, 2015. Харківський історичний музей імені Миколи Сумцова
Зміст
Вступ.
Розділ
І. Традиції хлібопечення
Слобожанщини. Асортимент хлібних виробів.
Розділ
ІІ. Хліб у родинній
обрядовості. Символіка весільних хлібів.
Замість
висновків.
Джерела
та література.
Немає коментарів:
Дописати коментар