неділю, 17 серпня 2014 р.

http://www.tourism.uccu.org.ua/news.htm

Стрічка новин кафедри

            

З 11 червня 2014 року на кафедрі розпочалась навчальна туристична практика для студентів 2 курсу напряму підготовки «Туризм». У відповідності з програмою практики студенти ознайомились з об’єктами різних видів туристичної діяльності (релігійного, екологічного, лікувально-оздоровчого, сільського зеленого, культурно-пізнавального туризму).
Свої дослідження студенти розпочали з Національного музею-заповідника українського гончарства в Опішному, як об’єкта культурно-пізнавального туризму. Екскурсія по музею, ознайомлення з відеофільмом про історію гончарства  в краї та майстер-клас з ліплення з глини сформували  у студентів досвід організації даного виду туризму.
 
Наступним об’єктом дослідження стала садиба сільського зеленого туризму «Ляліна світлиця» в с. Опішне. Студенти відчули гостинність власниці садиби к. і. н. Щербань Олени Василівни, яка не лише розповіла про заснування садиби та організацію відпочинку на селі, а й пригощала традиційними українськими стравами – борщем та варениками.
 
В с. Опішному студенти та керівники практики доц. Литовченко І.В. та Тараненко О.О., мали можливість ознайомитись ще з однією садибою сільського зеленого туризму – «Старий Хутір».
 

Немає коментарів:

Дописати коментар