суботу, 16 серпня 2014 р.

В Опішні зварили борщики в горщику / In Opishnya Borschik cooked in a pot

​На фестивалі в Опішні частували борщем, звареним у горщику в печі 
http://kolo.poltava.ua/ritm-zhittya/v-opishni-zvarili-borschiki-v-gorschiku-22325.html 
На фестивалі «Борщик у горщику», який відбувся в Опішні 16 серпня, чотири господині варили по три горщики української традиційної страви. Поки жінки вправлялися біля печей, гості свята брали участь у майстер-класах та слухали українські народні пісні. На Всеукраїнському гастрономічному фестивалі можна було скуштувати незвичний борщ. Порадувати шлунок на фесті борщу в Опішні, який і досі триває, багатьом пощастило різноманіттям цієї першої страви – з м’ясом, грибами, грушками і навіть з полуницею, – передає з місця події журналіст Надії Кучер. Майстриня, Правденко Любов Тимофіївна, яка готувала борщ з полуницею і стала однією з переможниць. Було два перших місць, за які нагородили призами від спонсорів. Решта учасників отримали глиняні горщики.
Репортаж та фото очікуйте на "Коло" незабаром.



Немає коментарів:

Дописати коментар