понеділок, 6 лютого 2017 р.

Слоу Фуд

Slow Food-міжнародна організація, заснована в Італії, вже майже 30 років працює для збереження і популяризації кулінарних традицій кожної країни, Cорт біорізноманіття, видів у всьому світі, щоб народи зберігали свою автентичність, щоб ми могли насолоджуватися правильної їжею і чесними продуктами. У 2016 р в фестивалі Terra Madre Салоні дель Густо 7 000 брали участь учасників, 160 країн світу. 5 днів гастрофестивалю, ярмарки, десятки конференцій, сотні тисяч гостей, які спробували на смак кожну країну і її блюда. 
ДЕВІЗ ФЕСТИВАЛЮ: СМАЧНО.ЧИСТО. ЧЕСНО.
ПРОПОНУЄМО проведення гастрономічного фестивалю в Києві під час фіналу Євробачення 9-13 травня 2017р. Очікувана кількість гостей, в тому числі іноземних, -500 000 за 3 дні, розміщення фестивалю в центрі? Києва на декількох локаціях. Цей захід дозволить зібрати маленьких виробників зі всієї країни, показати жителям і гостям столиці українські кулінарні шедеври. Популяризувати рух Slow Food, продемонструвати прихильність міста світовим трендам здорового харчування, ставлення до навколишнього середовища, підтримки малого фермерства, збереження традицій.
Ми зберемо на наших майданчиках 400+ крафтового виробників, продукти харчування і не харчових продуктів. Продукти, страви, шеф-кухаря і майстер-класи з їх участю, ми хочемо привернути увагу до проблем навколишнього середовища в нашій країні.
Виховання дітей і дорослих за допомогою природи і її дарів-це наша мета на найближчі роки, про це потрібно говорити голосно.
За допомогою цього фестивалю ми хочемо започаткувати рух: їж УКРАЇНСЬКЕ- аналог? Eataly http://www.eataly.net/ Нас уже підтримують торговельні мережі. Національний рітейлер "Сільпо" виступає на підтримку Терра Мадре - буде представлена ​​регіональна кухня в центральних магазинах і в їх мережі ресторанів "Лавка традицій" представить своїх виробників, які прихильні принципам Slow Food і є членами цієї організації.
Відображення в ресторанах столиці концепції італійського ресторану, що використовує продукти фермерів Низька Продовольчі "Eataly" і просуванні кухні Терра Мадре приверне увагу і інтерес щеф-кухарів, та й усіх нас до збереження автентичних рецептів і традицій нашої країни. Перевага безсумнівно. Приєднуйтесь до Свята Смаку!

Немає коментарів:

Дописати коментар