Шпундра з буряками - страва давньої "панської" української кухні, призабута
Така смачна, що не соромно пригостити гостей найвищого статусу). Готувати просто, але "зі знанням і відчуттям". Взяти м'яса жирненького, свинини на ребрі і стегна шматок, підсмажити сальце смачне і м'ясо шматками. Почергово додати слайсами січений бурячок і свіжий, з городу і квашений, моркву, цибулі-часнику багато, обов'язково гнічених слив жменю, перцю, солі і квасу бурякового з томатом впереміш. Можна свіжий помідор. Можна ще додати карамелізовану вишню.
Зіпсувати страву важко, але можна. Запрошую в ЕтноСадибу-музей "Лялина Світлиця" на дегустацію і майстерку.
Немає коментарів:
Дописати коментар