понеділок, 24 лютого 2020 р.

Борщик у глиняному горщику 2020 ОПІШНЯ

СЬОМИЙ міжНАРОДНИЙ гастрономічний ЕТНОфестиваль-квест
«Борщик у глиняному горщику 2020»
Орієнтовне «Борщове МЕНЮ 2020»:
Ми перевершимо самі себе, здивуємо ВАС авторськими БОРЩиками з глиняного горщика!!
Лише під час нашого ЕТНОфестивалю 15 серпня 2020 року і ТІЛЬКИ ЕтноСадибі-музеї «Лялина Світлиця» Ви матимете унікальну можливість скуштувати БОРЩі:

БІЛИЙ, ЗЕЛЕНИЙ, ЧОРНИЙ, НЕЖОНАТИЙ, НІСЧИМНИЙ, РОЗХІДНИЙ, ЖЕЛІЗНИЙ, ..…писарівщанський від Каті Скрипки,
полтавського видів із двадцять,
сумський та недригайлівський,
КАПУСНЯК та фірмовий БОРЩ від Людмили Галій
львівський від сестер ДЕНИСЯТОК – Ірусі та Оксанки,
човно-федорівський та гринівський від Оксани Манько,
київський,
запорізький від пані Олени Кичкіної
яреськівський та шишацький від Оленки Карпової,
одеський та миколаївський від Алусі «Пчьолки»,
цвітнянський з ріпою від Володимира Ріпки,
болгарський,
опішнянський різновидів із вісім,
попівський та киряківський,
більський та котелевський від Надії МАРИНИЧ, та ще й капусняк,
малобудищанський від родини ДЕЙНЕК (готують мама і доня – Людмила і Вікторія)!!
великобудищанський весільний від великобудищанських молодиць,
кобеляцький з качкою,
хорошківський, христанівський,
тарасівський від тьоті Наташі Боговик
чутівський від Іванни Боговик
лазьківський, петровський
кролевецький, з яблучками)
авторський борщик сирий
авторський борщик без води
Желізний борщ
хамулянка

А також на ВАС очікують оригінальні БОРЩИКи з…….!!!! від садиб сільського зеленого туризму «Лялина Світлиця, «Золота Сота», «Кибинська Садиба»
«Маленьке Село, «Озеряни», «Садиба Хана Кубрата» (Полтавщина),
«Тихий Кут» (Харківщина),
«ПріЛєсное» (Кіровоградщина),
«Ясний День» (Черкащина),
«Сонцецвіт» (Київщина),
«Дарваїв Кут, «Джерело», «Цікава Садиба», «Бойківські Світанки» (Івано-Франківщина),
«Медові Роси» (Одещина),
«Старий Млин», «Вакулина Байка», «Панська Садиба» (Сумщина),
«Поліська Хата» (Житомирщина),
«Подільська Родина» (Вінниччина),
«Козацька СІЧ» (Дніпропетровщина)!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар