понеділок, 18 квітня 2016 р.

Елена Богдашина Я вже двічі була на весіллі, організованому О. В. Щербань. 1й раз була свашкою, 2й раз - свекрухою. Всі присутні були так приємно очаровані дійством! Це щось неймовірне!!! Олені Василівні притаманні природне почуття гумору, глибоке знання народних традицій. Отже, народна педагогіка у дії! ДУЖЕ рекомендую!


СПЛАНУЙТЕ СОБІ 11 ЧЕРВНЯ ДЛЯ ВІДПОЧИНКУ ТА ПРИЇЗДІТЬ НА ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ПОЛУНИЧНИЙ ФЕСТИВАЛЬ-ЯРМАРОК!
Вас чекає змістовна програма , в тому числі ФЕЙЄРИЧНЕ ДІЙСТВО-ВДАВАНЕ УКРАЇНСЬКЕ ВЕСІЛЛЯ
Наше українське весілля-одна з найбільш символічних урочистостей української культури. Це пишна народне дійство, пронизане піснями, примовками і приспівками,танцями та забавами, яке несе у собі святі старовинні звичаї та традиції.
Якщо ви - наречені, які щиро захоплюються народними традиціями,а ваші батьки,рідні і друзі поділяють таке захоплення і радо долучаються до традиційного весільного обряду ,то ми з задоволенням Вам його організуємо-СПРАВЖНЄ УКРАЇНСЬКЕ ВЕСІЛЛЯ.ЗАМОВЛЯЙТЕ!
Якщо ж Вам просто цікаво дізнатись,як воно було раніше,як справляли весілля наші предки-приходьте на наш ВСЕУКРАЇНСКИЙ ФЕСТИВАЛЬ-ЯРМАРОК " БІЛЕЦЬКІВСЬКИЙ КРАЙ-ПОЛУНИЧНИЙ РАЙ" (11 ЧЕРВНЯ,ПОЧАТОК О 10.00) станьте одним з дійових осіб вдаваного етно-весілля,яке організує для всіх нас Олена Щербань-популяризатор фестивального гастрономічного туризму, Уповноважений представник Спілки сприяння розвитку сільського зеленого туризму України в Полтавській області, провідний етнолог Полтавщини, директор салону-студії "ЛЯЛИНА СВІТЛИЦЯ", к.і.н
ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ПОЛУНИЧНИЙ ФЕСТИВАЛЬ-ЯРМАРОК ЧЕКАЄ ВАС!
Місце проведення-БІЛЕЦЬКІВСЬКА ТОЛОКА (с. Білецьківка,Кременчуцького р-ну,Полтавської обл.,район Павлишської розвилки) -10 км від центру м.Кременчука.
ДАТА ПРОВЕДЕННЯ-11 червня,святкове відкриття фестивалю о 10.00.
Деталі за тел.096 002 64 23.Оргкомітет.



Немає коментарів:

Дописати коментар