Низенько кланяюсь Вам за мистецтво випічки короваїв! З дитинства пам’ятаю аромат и смак короваю і весільних шишок, дотик ніжної м’якушки, коли були у бабусі на Обухівщині (Київська обл.). Бережіть культуру предків, щоб діти і внуки знали не на словах смак цих хлібів. Дякую Катерині Михайлівні за золоті руки і Олені за добрий намір зберегти традиції. P.S. Буду у мами, обов’язково затоплю піч сама і попробую спекти коровай на щастя і добро, на мир у всьому світі!
Низенько кланяюсь Вам за мистецтво випічки короваїв!
ВідповістиВидалитиЗ дитинства пам’ятаю аромат и смак короваю і весільних шишок, дотик ніжної м’якушки, коли були у бабусі на Обухівщині (Київська обл.). Бережіть культуру предків, щоб діти і внуки знали не на словах смак цих хлібів.
Дякую Катерині Михайлівні за золоті руки і Олені за добрий намір зберегти традиції.
P.S. Буду у мами, обов’язково затоплю піч сама і попробую спекти коровай на щастя і добро, на мир у всьому світі!