Блог етнологині Олени Щербань
блог, що популяризує українські минувшину і сьогодення
Блог Олени-Олімпіади
Головна сторінка
Про Олену-Олімпіаду Щербань / About Helen Shcherban
Пропоную
Контакты
https://www.facebook.com/shcherbanjov
shcherbanjov@ukr.net
olena.solnce@gmail.com
http://ljalinasvitlica.blogspot.com/
http://vesilja.blogspot.com/
http://opishniaturist.blogspot.com/
http://pozhivka.blogspot.com/
пʼятницю, 4 вересня 2015 р.
Про сирівець / About kvass
Я тут напитала, для сирівцю треба пожарити ячмінь, та додати патоку ( або виварити буряк на солод) і на цьому робити квас.
Це все, що мені розповіли.
Із села Ватажкове на Полтавщині
Понравилась статья? Поделитесь ей с друзьями
Немає коментарів:
Дописати коментар
Новіша публікація
Старіша публікація
Головна сторінка
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар