Спілка
сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні
Громадська
організація «Туристичне СЕЛО Полтавщини»
Міжнародний
туристичний комплекс «Гостинний двір «Старий хутір»,
ЕтноЕкоАгроСадиба
«Лялина Світлиця»
Другий всеукраїнський
гастрономічний
Фестиваль-Квест
«Борщик
в глиняному горщику» 2015
15 серпня 2015 року о 8.00 годині ранку чекаємо на ВАС в ЕтноЕкоАгроСадибі
«Лялина Світлиця», вул. Партизанська, 19, Опішня, Полтавщина
Три Учасниці з різних областей України готуватимуть по ТРИ
різновиди БОРЩУ в трьох
глиняних горщиках одночасно:
1. Борщ скоромний
(з м’ясцем, звичний для родини даної учасниці, в чомусь «удосконалений» нею);
2. Борщ пісний (такий, що готують для родини часто);
3. Борщ особливий (за маминою, свекрушиною, бабусиною,
тобто апробованою часом, технологією приготування).
Орієнтовне « Борщове МЕНЮ
2015»:
Учасниця №1.
1. Борщ із ребром (в рецептуру входить
«борщовий» набір продуктів: свинина, ребро, буряк, картопля, морква, капуста,
цибуля, помідори, сало, зелень, сіль, перець гіркий, часник).
2. Борщ червоний з грушками (в
рецептуру входить «борщовий» набір продуктів: груші, квасоля, буряк, картопля,
капуста, цибуля, помідори, олія, зелень, сіль, цукор, перець гіркий).
3. Борщ із клубникою (в
рецептуру входить «борщовий» набір продуктів: клубника, буряк, картопля, морква, капуста, цибуля, помідори, яйця,
сало, зелень, сіль, перець).
Учасниця №2:
1. Борщ із свининою (в
рецептуру входить «борщовий» набір продуктів: буряк, картопля, морква, капуста, цибуля, помідори, сало,
зелень, сіль, перець гіркий, часник).
2. Борщ з рибою (в рецептуру входить
«борщовий» набір продуктів: риба, буряк, квасоля, картопля, капуста, цибуля,
помідори, олія, зелень, сіль, перець гіркий і духм’яний).
3. Борщик бабусин (в рецептуру входить
«борщовий» набір продуктів: буряк, картопля, капуста, цибуля, помідори, сало,
зелень, сіль, перець гіркий).
Учасниця №3:
1. Борщ із м’ясом (в рецептуру входить
«борщовий» набір продуктів: ребро свинини, буряк, картопля, морква, капуста, цибуля, помідори, перець солодкий, сало, зелень, сіль,
перець гіркий, часник).
2. Борщ із рибою (в рецептуру входить
«борщовий» набір продуктів: щука,
буряк, квасоля, картопля, капуста, цибуля, помідори, олія, зелень, сіль, перець
гіркий).
3. Борщ із секретним інгредієнтом (в
рецептуру входить «борщовий» набір продуктів: курка, зелень, картопля, морква,
капуста, цибуля, помідори, сметана, яйця,
сало, зелень, сіль, перець гіркий).
Завітайте на Фест-Квест, буде цікаво, смачно та весело!!!
З
повагою, куратор Олена-Олімпіада Щербань
Немає коментарів:
Дописати коментар