понеділок, 11 травня 2015 р.

Спілка сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні
Громадська організація «Туристичне СЕЛО Полтавщини»
Міжнародний туристичний комплекс «Гостинний двір «Старий хутір»,
ЕтноЕкоАгроСадиба «Лялина Світлиця»
Другий всеукраїнський гастрономічний
Фестиваль-Квест
«Борщик в глиняному горщику» 2015
(Опішня, Полтавщина)

15 серпня 2015 року о 8.00 годині ранку чекаємо на ВАС в ЕтноЕкоАгроСадибі «Лялина Світлиця», вул. Партизанська, 19, Опішня, Полтавщина
 Три Учасниці з різних областей України готуватимуть по ТРИ різновиди БОРЩУ в трьох глиняних горщиках одночасно:
1. Борщ  скоромний (з м’ясцем, звичний для родини даної учасниці, в чомусь «удосконалений» нею);
2. Борщ пісний (такий, що готують для родини часто);
3. Борщ особливий (за маминою, свекрушиною, бабусиною, тобто апробованою часом, технологією приготування).
 Орієнтовне « Борщове МЕНЮ 2015»:
Учасниця №1.

1. Борщ із ребром (в рецептуру входить «борщовий» набір продуктів: свинина, ребро, буряк, картопля, морква, капуста, цибуля, помідори, сало, зелень, сіль, перець гіркий, часник).
2. Борщ червоний з грушками (в рецептуру входить «борщовий» набір продуктів: груші, квасоля, буряк, картопля, капуста, цибуля, помідори, олія, зелень, сіль, цукор, перець гіркий).
3. Борщ із клубникою (в рецептуру входить «борщовий» набір продуктів: клубника, буряк, картопля, морква, капуста, цибуля, помідори, яйця, сало, зелень, сіль, перець).

Учасниця №2:
1. Борщ із свининою (в рецептуру входить «борщовий» набір продуктів: буряк, картопля, морква, капуста, цибуля, помідори, сало, зелень, сіль, перець гіркий, часник).
2. Борщ з рибою (в рецептуру входить «борщовий» набір продуктів: риба, буряк, квасоля, картопля, капуста, цибуля, помідори, олія, зелень, сіль, перець гіркий і духм’яний).
3. Борщик бабусин (в рецептуру входить «борщовий» набір продуктів: буряк, картопля, капуста, цибуля, помідори, сало, зелень, сіль, перець гіркий).
 Учасниця №3:
1. Борщ із м’ясом (в рецептуру входить «борщовий» набір продуктів: ребро свинини, буряк, картопля, морква, капуста, цибуля, помідори, перець солодкий, сало, зелень, сіль, перець гіркий, часник).
2. Борщ із рибою (в рецептуру входить «борщовий» набір продуктів: щука, буряк, квасоля, картопля, капуста, цибуля, помідори, олія, зелень, сіль, перець гіркий).
3. Борщ із секретним інгредієнтом (в рецептуру входить «борщовий» набір продуктів: курка, зелень, картопля, морква, капуста, цибуля, помідори, сметана, яйця, сало, зелень, сіль, перець гіркий).
  Завітайте на Фест-Квест, буде цікаво, смачно та весело!!!
З повагою, куратор Олена-Олімпіада Щербань



Немає коментарів:

Дописати коментар