середу, 23 липня 2014 р.

Відроджуємо моду на СЕЛО. ІнформПроект "Зеленому туризму - зелене світло" / Fashion to revive the village. Informproekt "Green tourism - green light"

Запрошуємо сюди, тут цікаво: http://tyrizm-selo.blogspot.com/2014/07/5.html#more

Де відпочити по-селянськи: топ-5 етнохуторів

Відпочинок у етностилі уже кілька років набирає обертів популярності. Зокрема, на Полтавщині, духовній столиці України. 
Сільський туризм – чудовий спосіб недорого відпочити, смачно поїсти, і навіть знайти хобі, якщо раніше не мали. Пропонуємо топ-5 українських етнохуторів, де можна відпочити родиною, з друзями або просто приємно провести вихідні.
Смакувати борщем, кататися на велосипеді, мріяти  – у Старий Хутір
Пальму першості віддаємо рідній Полтавщині. У затишних маленьких будиночках, збудованих у 1910-1914 роках, серед мальовничих краєвидів українських старожитностей, ніби загубившись від буденності, класно спостерігати за шелестом дерев у сосновому лісі і мріяти…Альтернатива любителям активного відпочинку: велопрогулянки або лижні маршрути взимку. А після відпочинку гайда смакувати борщем і полтавськими галушками! Родзинка Старого Хутора: можливість проживати у будиночку разом з домашніми улюбленцями та майстер-класи. Майстри навчать виготовляти ляльку-мотанку, глиняну іграшку, ткати, робити гончарні вироби, а ще випікати пряники-ляльки. Влітку на території хутора можна збирати гриби, пройтися стежками, якими у давнину гуляли панянки під ручку з кавалерами. А взимку, покатавшись на санчатах або лижах, сидіти біля старої печі, розписаної вигадливими візерунками і пити запашний чай із справжнього самовару, роздивлятися старовинні фото на стінах. Адреса хутора:Опішня, Зіньківський район, Полтавська область.

Немає коментарів:

Дописати коментар