ЯК чаклує над весільними КОРОВАЯМИ
ОПІШНЯНКА Катерина Миколаївна Порскало
Починати потрібно раненько-раненько, поки ще й Сонечко не встало, о 3-й - 4-й годині ранку. Звечора приготовані головні посудини для вчиння тіста - дві глиняні пані МАКІТРИ - давні, натруджені, а від того й надійні на "вдашні". А також пересіяне борошно, дріжджечки, яєчка, сахарець, масличко - всі продукти приготовані звечора, аби мали однакову температуру. І починається складний технологічний процес: підчиняння, підколочувавання.... ЯК відбувалося УСЕ ТАЇНСТВО приготування КОРОВАЮ весільного - дивіться на фото.
|
скоренько, поки є час, коровайниця готує прикраси для оздоблення |
|
додаємо ганус - пахуча-пахуча приприва |
|
а вже й розвиднилося...
|
Хто хоче дізнатися ще більше - телефонуйте, будь-ласка 066 18 45 061, або пишіть - shcherbanjov@ukr.net
З повагою ВАША Олена Щербань
Немає коментарів:
Дописати коментар