середу, 25 червня 2014 р.

Досвід Великої КОРОВАЙНИЦІ: фотозвіт / Experience Great KOROVAYNYTS

ЯК чаклує над весільними КОРОВАЯМИ
ОПІШНЯНКА Катерина Миколаївна Порскало 
Починати потрібно раненько-раненько, поки ще й Сонечко не встало, о 3-й - 4-й годині ранку. Звечора приготовані головні посудини для вчиння тіста - дві глиняні пані МАКІТРИ - давні, натруджені, а від того й надійні на "вдашні". А також пересіяне борошно, дріжджечки, яєчка, сахарець, масличко - всі продукти приготовані звечора, аби мали однакову температуру. І починається складний технологічний процес: підчиняння, підколочувавання.... ЯК відбувалося УСЕ ТАЇНСТВО приготування КОРОВАЮ весільного - дивіться на фото.





скоренько, поки є час, коровайниця готує прикраси для оздоблення

додаємо ганус - пахуча-пахуча приприва




а вже й розвиднилося...









Хто хоче дізнатися ще більше - телефонуйте, будь-ласка 066 18 45 061, або пишіть - shcherbanjov@ukr.net 
З повагою ВАША Олена Щербань




Немає коментарів:

Дописати коментар