четвер, 31 травня 2012 р.

Мені пишуть....


Доброго дня, Олено Василівно!
Пише Вам кременчужанець,  учасник Української Вікіпедії.
Хочу подякувати за інформацію, розміщену на Вашому блозі. Далеко не кожен науковець просто так, безкоштовно, опублікує свої наукові праці та дослідження…
Запорука популярності серед туристів того чи іншого місця, на мою думку, багато в чому залежить від інформації про це місце на авторитетному сайті у всесвітній мережі. З цією метою на початку цього року я почав створювати в Українській Вікіпедії статті про Опішню.
Завдяки тому, що Ви дали дозвіл на публікацію власних зображень, Українська Вікіпедія поповнилась гарними фотоматеріалами будівель Опішні, фотографіями опішнянських гончарів та малювальниць, зображенням керамічних виробів тощо.
Ваші праці для мене є основою до написання статей на опішнянську тематику, серед них: Завод «Художній керамік», Китриш Михайло ЄгоровичБілик Іван Архипович тощо, а статтяОпішня завдяки Вашій допомозі отримала статус доброї. Хочу зауважити, що з-понад 385 530 статей Української Вікіпедії до числа добрих належать лише 500.
Все, що Ви робите, не є марним, і цьому є свідченням відвідуваність Вашого блогу. Тож, хочу побажати натхнення та подальших успіхів. І розраховую на подальшу співпрацю. 

З повагою, Заливчий Денис
30.05.2012 р.

1 коментар:

  1. Доброго дня, пані Олено!
    Хочу Вам ще раз подякувати за Вашу гостинність, тепло і увагу якою Ви огорнули нас під час нашого перебування в Опішні. Дякуємо за Вашу мудрість, обізнаність в народних традиціях, якими Ви щедро ділитись з усіма, за енергію добра, яку Ви випромінюєте, за терпіння і за бажання навернути нас, українців до нашої культури і спадщини. Бажаємо вам творчого надхнення і радості, вдячних учнів, міцного здоров'я , миру і злагоди в Вашій сім'ї і в нашій країні. Маємо надію ще зустрітися з Вами! З повагою Аліна і Дмитрик

    ВідповістиВидалити