четвер, 15 березня 2012 р.

Секрети домашньої локшини / Secrets of homemade noodles

Готуємо локшину вдома 
Чи доводилося Вам спробувати домашньої локшини? Смачно, поживно, по-домашньому... Приготувати домашню локшину не так уже й складно, якщо ж, звісно, забажати цього. Справжня домашня локшина готується лише з двох інгредієтнів: свіжих домашніх яєчок та борошна найвищого гатунку.
Рецепт приготування тут!!!

1. Створюємо собі локшиновий настрій. 
2. Одягаємо фартушок і хустину.
3. 10 яєць (найкраще опішнянських) збиваємо.
4. Додаємо борошно найвищого гатунку (тоді й локшина буде білосніжною).
5. Замішуємо круте тісто.
6. Розкачуємо коржики тоненькі.
7. Чекаємо, доки вони підсохнуть (20 хвилин).
8. Зкручуємо коржик рулетиком і ріжемо на однакові полосочки.
9. Локшинку можна варити одразу, а можна підсушити і зварити пізніше.
10. Варити домашню локшину можна в бульйоні, молоці. На воді теж можна, але не так смачно.
11. А секрет приготування домашньої локшини в тому, що готувати її потрібно часто, тоді вона й вдаватиметься такою, як слід.


Локшиною по-опішнянськи можна посмакувати, а також самим навчитися її готувати можна в Міжнародному туристичному комплексі "Гостинний двір "Старий Хутір"" та агросадибі "Лялина Світлиця" (Опішня, Полтавщина). 
shcherbanjov@ukr.net 

Немає коментарів:

Дописати коментар