середу, 8 лютого 2012 р.

Допоможемо дитині / Help your child

ДІТИ ПРОСЯТЬ ДОПОМОГИ 
 У наш клас прийшла страшна звістка. У нашої однокласниці, Серги Олександри, виявили страшну хворобу. Ми всі шоковані... Адже Олександра, яку ми знаємо понад вісім років, така мила і гарна дівчина, завжди весела, добра, чуйна. Вона ніколи не відмовить у допомозі друзям, підбадьорить у скрутну хвилину.
Олександра дуже талановита дівчина. Великих успіхів вона домоглася і в музичній школі. Цього літа вона мала їхати у Фінляндію на міжнародний конкурс мистецтв. Але сталося неочікуване! Під час медогляду у неї виявили рак.
Ми всі сподіваємося, що сучасна медицина здатна вилікувати цю тяжку хворобу, але на лікування треба зібрати великі кошти, бо ліки дуже дорогі.
Родина Олександри в розпачі, бо не мають таких грошей. Наш клас не залишився байдужим і зібрав певну суму. Але цього замало.
Я, від свого імені, і від імені нашого 9-Б класу закликаю, прошу всіх проявити великодушність і милосердя. Будь ласка, не залишайтеся байдужими до цього лиха. Нехай це буде невелика сума, але якщо кожна людина відгукнеться, то ця сума примножеться в багато разів. І ми гуртом допоможемо Олександрі подолати цю страшну хворобу.

Якименко І.
Просимо допомоги у всіх небайдужих до страшної хвороби дівчинки, учениці школи №26 Серги Олександри. Саша тяжко захворіла й зараз знаходиться в онкогематологічному відділенні дитячої лікарні міста Полтави. Терміново потрібна матеріальна допомога для лікування хвороби. Просимо всіх хто може, не залишайтеся байдужими до цієї біди.
Кошти можна перерахувати:
Отримувач: ПриватБанк
Найменування банку: ПриватБанк
Номер рахунку: 29244825509100
МФО: 305299
ОКПО: 14360570
Призначення платежу:
Для поповнення карти 4405885815112518,
Серга Тетяна Борисівна, ІПП 2758304086
Караулов А., Кравченко І.

Немає коментарів:

Дописати коментар