Блог етнологині Олени Щербань
блог, що популяризує українські минувшину і сьогодення
Блог Олени-Олімпіади
Головна сторінка
Про Олену-Олімпіаду Щербань / About Helen Shcherban
Пропоную
Контакты
https://www.facebook.com/shcherbanjov
shcherbanjov@ukr.net
olena.solnce@gmail.com
http://ljalinasvitlica.blogspot.com/
http://vesilja.blogspot.com/
http://opishniaturist.blogspot.com/
http://pozhivka.blogspot.com/
понеділок, 19 вересня 2011 р.
Квасоля
Смачно і корисно: квасоля
Зварити квасолю, підсолити і їсти зі смачною пахучою олією
.
З квасолею варять борщ, юшку. Відвареною і підсолодженою квасолею начиняють пироги.
Понравилась статья? Поделитесь ей с друзьями
Немає коментарів:
Дописати коментар
Новіша публікація
Старіша публікація
Головна сторінка
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар