четверг, 25 декабря 2014 г.

Святвечорові страви / Christmas Eve meal

Дванадцять передріздвяних страв 
У сучасному гастрономічному світі спостерігається прагнення багатьох з нас харчуватися не тільки здоровою (органічною, екологічною їжею), але й "традиційною". Зокрема під час свят - найбільше Різдвяного та Великодневого. Скоро "наше" Різдво, тож ті, хто хотів би зготувати "канонічний", тобто "правильний", пісний, але вітамінізований, корисний і смачний святвечоровий стіл, неодмінно готуватимуть 1.кутю (зерно, а не рис використовувати слід), 2.узвар, 3.кисіль, 4. борщ (можна з в юнами та на картопляному квасі....), 5.квасолю (хоч паштетом, хоч салатом, фантазуйте), 6.пироги, 7.голубці (з пшоняною, гречаною... кашею, з підсмаженою на олії цибулькою...), 8.грибочки, 9. оселедцеву юшку (можна подавати охолодженою - матимете холодчик), 10. заварені сушені грушки, 11. заварені сушені яблука, 12. заварені сушені сливки (можна замінити стравами з гарбуза, моркви, червоного бурячка, капустки...).

Комментариев нет:

Отправить комментарий