вівторок, 9 вересня 2014 р.

https://vk.com/event76096048

Проект "Створи перемогу своїми руками" 

Акцію «Створи перемогу своїми руками» ініціювало волонтерське об’єднання з метою зібрання коштів для українських військових, які зараз воюють на Сході. В рамках проекту відбудеться благодийний ярмарок сучасного мистецтва та хендмейду, а також концерт за участі полтавских музичних колективів та гостей міста.

Запрошуємо всіх небайдужих митців, а саме майстрів хендмейду, художників, керамістів, фотографів, візажістів, мастрів з манікюру та косоплетіння, музикантів, поетів та просто талановитих людей, які вміють щось робити власноруч, мають цікаві ідеї та бажання реалізувати всої витвори, приєднатись до нашої ініціативи.

Кошти, зібрані під час проведення ярмарку, будуть спрямовані на допомогу українським військовим, що перебувають в зоні АТО.
Благодійна мета та, насамперед, небайдужі люди — це все, що потрібно, аби реалізувати добру справу. Наше славетне місто здавна славиться талановитими людьми. Та для перемоги ми маємо максімально об’єднати зусилля! Шановні полтавці та українці! Якщо ви маєте бажання взяти участь у ярмарку або будь-яким іншим чином допомогти у просуванні проекту, звертайтесь за тел: 095 597 84 86 - Лук'яненко Олена

Орієнтовна дата ярмарку 20 вересня 2014 року.


Немає коментарів:

Дописати коментар